Sportolási lehetőségek

Kategória: Egyéb információk
Tags: No Tags
Hozzászólások: Sportolási lehetőségek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pula a vízisportok szerelmeseinek egyik kedvenc helye, így azok is jól fognak szórakozni a nyaralás alatt, akiknek a búvárkodás a hobbijuk. Akik kíváncsiak a vízalatti világra, azok itt nem csak növényeket és halakat láthatnak, hanem vízalatti barlangokat és hajóroncsokat is. Az 50 leglátványosabb búvárterep közé sorolt Baron Gautsch nevű hajóroncs is a környéken található, amelyet mindenképpen érdemes megtekinteni. Azok is megismerhetik a vízalatti világ érdekességeit, akik eddig még nem búvárkodtak, hiszen több búváriskola is van a városban, ahol el lehet végezni egy tanfolyamot, amely után már nyugodtan lehet búvárkodni.

A másik népszerű sport a szörfözés, amely úgyszintén kipróbálható, itt biztosan élvezni fogják a szörfösök a hullámok meglovaglását, mivel a széljárás kitűnően alkalmas ehhez a sporttevékenységhez. Aki még nem gyakorolta ezt a sportot, de szeretné megtanulni, az a parton lévő szörfiskolák valamelyikében elsajátíthatja az alapvető tudnivalókat.

A szárazföldi sport kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen kerékpárra ülhetnek és bejárhatják a helyi kerékpárutakat. Érdemes a túra előtt ellátogatni, a helyi turisztikai irodába, megtudható, melyik út milyen nehézségű és a környéken hol milyen látnivalók vannak, amelyeket kerékpározás közben is érdemes megnézni.

Akik inkább teniszeznének, vagy kosárlabdáznának, azok is számos lehetőség közül választhatnak.

Aki egy kis izgalomra vágyik, az részt vehet egy panorámarepülésen és a magasból beláthatja az egész csodálatos várost.

KAPCSOLATFELVÉTEL | Információk Horvátországról | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat | Horvátország Utazó - Horvátország látnivalóinak, nyaralóhelyeinek útikalauza