Strandok

Kategória: Egyéb információk
Tags: No Tags
Hozzászólások: Strandok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pula strandjai, sziklás, kavicsos partszakaszúak, néhol betonozott részek is vannak, de a homokos partszakaszok nem jellemzőek erre a környékre. A városban a legkedveltebb strandok, a Valkana, a Hawaii, a Kolumbarica, illetve a kavicsos, sziklás partszakaszú Debeljak.

Akik mégiscsak homokos tengerparton szeretnének napfürdőzni, látogassanak el a közeli Medulinba, ahol a Bijeca strand egy km hosszú homokos partján sütkérezhetnek. A strand nem zsúfolt, így a kisgyermekes családok is nyugodtan lubickolhatnak a vizében.

Pulától két km-re délre Verudelában is csodás, kavicsos strandok találhatóak.

A Porer szigeten is lehet fürdőzni, de ez gyermekek számára nem ajánlott, mivel a sziklák miatt a víz gyorsan mélyül és az áramlatok is veszélyesek. A szigetőr tanácsokkal látja el a fürdőzni vágyókat, hogy mikor milyen erős áramlatok várhatóak, ezt érdemes figyelembe venni, hogy biztonságosan lehessen lubickolni.

KAPCSOLATFELVÉTEL | Információk Horvátországról | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat | Horvátország Utazó - Horvátország látnivalóinak, nyaralóhelyeinek útikalauza